Een spetterend feest: Mim-Pi winter 2017

vrijdag, augustus 4, 2017
Hartjes, poesjes en als klap op de vuurpijl glimlachende pinguins en lieve eenhoorns. Dat kan maar één ding betekenen: Mim-Pi zorgt voor een stralende herfst. Als dat geen feest is!

Een spetterend feest: Mim-Pi winter 2017

Een spetterend feest: Mim-Pi winter 2017

Juist daarom is én blijft Mim-Pi zo geliefd. Het is niet afgeleid van de volwassen mode maar échte meisjeskleding vol prints, die een glimlach om je mond toveren en modellen waar kleine meisjes van dromen. En dat al vijftien jaar lang!

In heerlijk frisse kleuren heeft de Mim-Pi winter 2017-2018 collectie mooie items, in zachte stoffen. Om in te spelen, te dansen maar ook om in te klimmen. Want Mim-Pi meisjes, zijn van alle markten thuis. En dan vooral uitgevoerd in jurkjes en rokjes, want daar worden de kleine dames toch het liefst in gespot? Alles afgestyled met mooie maillots en sokken met een knipoog.

Een spetterend feest: Mim-Pi winter 2017

Afgestemd op smaak en wens

Wat is een feestje zonder tule? Tule zal dan ook niet snel ontbreken en hoort eigenlijk gewoon als vast item in de Mim-Pi collectie thuis. Het Spaanse rood van afgelopen zomer heeft plaats gemaakt voor een kleurig herfst winter pallet. Ook weer afgestemd op de smaak en wens van de Mim-Pi meisjes.

Perfecte afmaker van je Mim-Pi outfit

Naast het vrolijke groen en warme roze is er namelijk ook koel blauw die de kast opleukt. Een stoerdere dag en feel? Dan gooien we het over een andere boeg want black and white, always right! Maar dan wel met gecombineerd met één van die flitsende maillots. Want wat zijn die knap! Ietwat sportief qua looks en flitsend wat de kleur betreft, de perfecte afmaker van je Mim-Pi outfit.

Een spetterend feest: Mim-Pi winter 2017

Op veler verzoek

Ook het retro poesje doet deze collectie, op veler verzoek, nogmaals haar intrede en spat nog net niet van de stof af, door de zwarte en aqua achtergrond.

Naast kleur en prints is er nog een belangrijk aspect dat Mim-Pi al weer heel wat jaartjes sterk maakt. Zij biedt het complete plaatje van top tot teen, want naast een toffe muts bij de warme cozy winterjassen zijn er ook deze winter weer beeldige schoentjes verkrijgbaar.

Op zoek naar een verkooppunt in de buurt waar Mim-Pi winter 2017-2018 verkrijgbaar is? Klik dan hier

Een spetterend feest: Mim-Pi winter 2017

Een spetterend feest: Mim-Pi winter 2017

Een spetterend feest: Mim-Pi winter 2017 door Debbie

 

4 Responses
 • Samantha Vermalen
  augustus 4, 2017

  Jas, sjaal en muts, die gaan in mijn shopmandje

 • Chantal P
  augustus 4, 2017

  Ik niet wachten gewoon!

 • leonora
  augustus 4, 2017

  super leuk wordt helemaal blij..

 • Agnes
  augustus 5, 2017

  Ja de poezenprint is terug

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *