Crush denim zomer 2017

woensdag, mei 10, 2017
Dit label heeft wat ze noemen the whole package. Naast een designer met een knap staaltje ervaring en een korte schakel tussen de trend du moment en een sterke kids collectie, heeft dit label het hart ook op goede plek zitten. Want Crush denim staat niet alleen voor modische items on spot, dit label heeft een nauwe samenwerking met stichting Het Vergeten Kind.

Crush denim biedt een uitgebreide denim collectie met stoere wassingen en een perfecte fit. De uitgewerkte details en het feit dat wat de fashion victims dragen, binnen no time vertaald is naar draagbare kidswear, maakt dat Crush denim snel furore heeft gemaakt binnen de Nederlandse kindermode. Daarbij zijn de verkoopprijzen ook niet onvriendelijk. Want bedragen vanaf 24,95 tot en met €44,95 zijn toch niet verkeerd?

Crush denim zomer 2017

Dit nieuwe pareltje heeft deze week een knappe flash collectie uitgeleverd. Zomers, fris en bestaande uit fashionable pieces met de modische handtekening van Crush denim. Stoere items bestaande uit soepel sweat denim en shirts, met cold-dye wassing en inside out teksten. Onze boys favoriet: het zwarte singlet met borstzakje.

Voor de girls: Shorts, tops en rokjes afgewerkt met trendy broderie. Heel lief vinden wij het off-white singlet, met broderie details aan de voorzijde. Lief op een rokje en stoer op een jeans. Al net zo hip en helemaal leuk vinden wij de gehaakte top met franjes. In de zomer combineer je deze op één van de Crush denim shorts of rokjes maar met een blouse eronder gedragen op de Colette jeans tijdens een frisse voorjaarsdag. Beeldig!

Stoere jeans items in combinatie met de flash collectie zijn het dan ook dubbel en dwars waard om te investeren in de garderobe. Doordat Crush denim bovenop de trends zit,  heb je er de komende seizoenen zeker profijt van. Een korte lijn van trend naar verkrijgbaar item in de kindermode komt niet heel vaak voor. Vaak lopen de kids maten toch achter de feiten aan. Vandaar onze crush op deze new kid in town. Do we need to say more?

Bekijk hier Crush denim zomer 2017 >>>

Crush denim zomer 2017

1 Response
  • Caroline Verheem
    mei 21, 2017

    Een merk met een boodschap. Goed initiatief.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *