Matchen met je zoon

maandag, juli 17, 2017
Twinning is een ding. En hoe schattig is het als jij en je kleine meid samen matchen met de mooiste jurkjes. Maar matchen kun je als mama natuurlijk ook best met je zoon!

Matchen met je zoon

Twin outfit

Dat hoeft niet eens te betekenen dat je naar de winkel moet rennen om speciaal op zoek te gaan naar items die gemaakt zijn om samen te rocken. Het kunnen ook items zijn die niet helemaal hetzelfde zijn maar toch uitstekend matchen. Beter nog, waarschijnlijk hebben jullie beide al genoeg items in de kast liggen waar je een twin outfit mee samen kunt stellen!

Matchen met je zoon

Nonchalant chique

Denk aan die leuke chino met instappertjes en een nonchalante blouse. Denim is natuurlijk ook bij uitstek geschikt. Of zoals wij, nonchalant chique in onze casual spijkerblouse met zwarte blazer. Voor mama een zwarte destroyed jeans en voor zoon een ripped jogg.

 

Own your flaws

Dante’s Lucky No 7 blazer is ook van een jogging stof gemaakt waarmee de look nog steeds elegant is maar toch een hoog comfort gehalte heeft. Zijn eveneens van Lucky No 7 afkomstige joggjeans was overigens niet altijd ‘geripped’. Maar jongens zijn jongens en die ravotten en vallen gaten in hun broek. Dan heb je een aantal opties. Je kunt de broek weggooien, een patch erop plakken, of afknippen en als korte broek gebruiken (genoeg ervaring mee zoals je hoort), maar je kunt er ook gewoon nog wat gaten bij knippen en doen alsof het hoort. Own your flaws. Zo lang het een trend is, use it!

Matchen met je zoon

Matching met mama

Met een broek en blazer van jogging stof, is het een comfortabele outfit welke hem niet beperkt in zijn peuter zijn maar toch matching is met mama! Dus zo zie je. Twinning met je zoon is zo moeilijk nog niet. Welke items heb jij al in de kast liggen om mee te twinnen?

Outfit Dante:

Jeans, blazer Lucky No.7|Sneakers, Adidas|Denim blouse H&M|

Outfit Tessa:

Jeans, River Island|Blazer, Paprika|Sneakers, Nike|Denim blouse,America Today|

Matchen met je zoon

Matchen met je zoon door Tessa

 

 

1 Response
  • Graciella Vianen
    juli 24, 2017

    Zo stoer! Hou ervan!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *