TEE time met Gabbiano

vrijdag, mei 19, 2017
T-shirts scoren voor stoere jongens lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Dit stoere jongensmerk heeft keus genoeg én heeft voor elke boy wat wils. Ga er maar even voor zitten. Het is TEE time met Gabbiano!

Van polo tot slimfit, Gabbiano has it. En dat in combinatie met de stoere kleuren en toffe prints zit er vast iets bij wat jouw knappe boy aanspreekt. Gabbiano staat bekend om een stoere collectie voor grote jongens. Maar, naast een toffe look mag ook de kwaliteit van dit modemerk niet onbenoemd blijven. De katoenen shirts bevatten een klein percentage lycra wat het draagcomfort alleen maar ten goede komt. 

 

Gabbiano kent de trends en voegt sommige hypes ook samen tot een. Wat dacht je van badges gecombineerd met een verfspatje hier en daar? Uitgevoerd in stoer zwart, maar ook verkrijgbaar in wit of met een andere combinatie van patches. En om even bij de verfspatjes te blijven, deze zijn ook verkrijgbaar met een stoer army-zakje, toffe tekst of in gestreepte variant. 

 

De patches daarentegen kun je weer vinden in combinatie met een klassieke polo. Liever helemaal geen patches en poespas? Kies dan voor een van de easy tee’s in effen kleuren. Voor de colourful boys is er hier en daar ook wat kleur te vinden. Bijvoorbeeld in mooi aqua blauw of basic grijs met blauwe opdruk. En ben je nu al helemaal verkikkerd op deze TEE collectie? Check dan ook even de bottoms, want die zijn in combinatie met de uppers een match made in heaven voor stoere tieners.

Weet je dat Gabbiano naast boys fashion ook een hele fijne collectie voor mode mannen heeft? Dezelfde stijl als die voor de younger dudes alleen net even groter en mannelijker qua pasvorm en fit. Meer Gabbiano boys en Gabbiano denim zien? Dat kan door hier te klikken >>>

TEE time met Gabbiano

TEE time

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *