Dolce & Gabbana kids Autumn Winter 2018

donderdag, juli 13, 2017
Eén van de grootste, internationale merk ter wereld: Dolce & Gabbana. Opgericht in 1985 door Domenico Dolce en Stefano Gabbana. En niet zonder succes. Met de twee lijnen Dolce & Gabbana ‘D&G’ en ‘Dolce&Gabbana’ gooien zij keer op keer hoge ogen. Maar de kidswear van Dolce & Gabbana hoort zeker in dit rijtje thuis. Klaar voor Dolce & Gabbana kids Autumn Winter 2018?

Dolce & Gabbana kids Autumn Winter 2018

Dolce & Gabbana hoort thuis in de categorie topmerken zoals Gucci, Versace, Armani en Louis Vuitton. Dat het modehuis, gevestigd in Milaan zich niet alleen richt op kleding is inmiddels bij iedereen bekend. Maar de kidscollectie, dat is dan weer iets wat onze oren doet spitsen want deze lijn doet zeker niet onder voor de volwassen mode.

De D&G stijl is duidelijk en daarbij de trends al jarenlang voor. De invloeden uit hiphop en r&b maken dat dit dynamische duo dan ook kleding ontwierp voor verschillende beroemdheden, onder wie Madonna, Gisele Bündchen, Beyonce en Kim Kardashian. Maar zoals met alles. In het klein is het vaak toch net even leuker.

Ondanks dat het stel in februari 2005 uit elkaar besloot te gaan en een punt zetten achter hun negentien jaar durende relatie, bleven zij op zakelijk vlak wel samenwerken. De collecties bleven sterk en de tijd en trends voor en bij het zien van de miniatuur uitvoeringen van de Dolce & Gabbana kidscollectie kunnen wij alleen maar heel blij worden.

Dolce & Gabbana kids Autumn Winter 2018

Geïnspireerd op de team spirit en daarbij vol funny prints en grappige en stoere details, is Dolce & Gabbana kids ideaal voor alle formele gelegenheden, of een everyday look. Voor de kleine gentlemen zijn er mooie tailored items maar wel met die Urban feel. De kledingkast van de geklede man alleen in het klein maar vol met die oh zo belangrijke R&B invloeden.

Eruit zien als een grote man is nog nooit zo leuk geweest. Maak de look af met één van de mooie kinderbrillen. Want Dolce & Gabbana heeft namelijk ook een brillenlijn voor onze guys en dolls. Net even toffer en gelikter dan de reguliere kinderbrillen.

En over dolls gesproken. Een overload aan cuteness komt je tegemoet. Ontmoet elegantie en luxe en voeg hier een fashion statement aan toe. De R&B vibe maakt de D&G kids stilo compleet en lijkt zo van de grown up catwalk, de ChildsCloset in te lopen. De leopard print laat zien dat ook deze niet meer weg te denken is uit de kindermode. Eigenwijs en comfortabel samen met de korte teksten op de items, klaar om in stijl het park onveilig te maken.

Dolce & Gabbana kids Autumn Winter 2018

Dolce & Gabbana kids Autumn Winter 2018 bekijken? Ga dan naar de site van Dolce & Gabbana >>>

Dolce & Gabbana kids Autumn Winter 2018

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *